Kalua netistä eroottiset homoseksuaaliseen vaatteet

Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia. Koska siis Kristus on kärsinyt lihassa, niin ottakaa tekin aseeksenne sama mieli — sillä joka lihassa kärsii, se lakkaa synnistä — 2. Riittäähän, että menneen ajan olette täyttäneet pakanain tahtoa vaeltaessanne irstaudessa, himoissa, juoppoudessa, mässäyksissä, juomingeissa ja kauheassa epäjumalain palvelemisessa. Sentähden he oudoksuvat sitä, ettette juokse heidän mukanansa samaan riettauden lätäkköön, ja herjaavat.

Mutta heidän on tehtävä tili hänelle, joka on valmis tuomitsemaan eläviä ja kuolleita. Sillä sitä varten kuolleillekin on julistettu evankeliumi, että he tosin olisivat tuomitut lihassa niinkuin ihmiset, mutta että heillä hengessä olisi elämä, niinkuin Jumala elää.

Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan. Olkaa vieraanvaraisia toinen toistanne kohtaan, nurkumatta. Palvelkaa toisianne, kukin sillä armolahjalla, minkä on saanut, Jumalan moninaisen armon hyvinä huoneenhaltijoina.

Jos joku puhuu, puhukoon niinkuin Jumalan sanoja; jos joku palvelee, palvelkoon sen voiman mukaan, minkä Jumala antaa , että Jumala tulisi kaikessa kirkastetuksi Jeesuksen Kristuksen kautta. Hänen on kunnia ja valta aina ja iankaikkisesti.

Rakkaani, älkää oudoksuko sitä hellettä, jossa olette ja joka on teille koetukseksi, ikäänkuin teille tapahtuisi jotakin outoa, Jos teitä solvataan Kristuksen nimen tähden, niin te olette autuaat, sillä kirkkauden ja Jumalan Henki lepää teidän päällänne. Älköön näet kukaan teistä kärsikö murhaajana tai varkaana tai pahantekijänä tahi sentähden, että sekaantuu hänelle kuulumattomiin; Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset?

Sentähden, uskokoot myös ne, jotka Jumalan tahdon mukaan kärsivät, sielunsa uskolliselle Luojalle, tehden sitä, mikä hyvää on. Jumalan lapsella on pyhityksessä kulkiessaan aina hengen maailmassa murskaava ylivoima puolellaan. Pyhityksessä kulkeminen vaatii kilvoittelua. Pyhityksessä kulkeminen vaatii joskus koviakin ponnisteluja, sillä lihan himot kun ovat eri ihmisillä erilaisia.

Kehottakaamme toinen toistamme parannukseen ja hyviin tekoihin sillä aika on paha ja nykyinen maailma muistuttaa jo hyvin läheisesti niitä kuvauksia jotka Raamatun mukaan vallitsevat juuri ennen Jeesuksen paluuta takaisin kuningasten kuninkaana.

Rukouspaikalla pari vuotta sitten erään uskovan saama sana jonka pohjalta kehotamme kaikkia sivustollamme kävijöitä pohtimaan omaa hengellistä tilaansa ja tekemään parannusta: Se joka ei usko tulee tuhoutumaan. Menkää ja kertokaa tämä. No uskosta osattomathan pitävät uskovia kuitenkin kaheleina joten se ei muutu tästä viestistä miksikään.

Siis, anteeksi rakas taivallinen isä, Jeesuksen nimessä teemme parannusta nyt laittaen tämän taas kaikkien nähtäville. Lisäksi lisätty linkki lesboudesta eheytyneen naisen todistukseen Jumalan ihmeellisestä yliluonnollisesta muuttavasta voimasta ja ylenpalttisesta armosta Room 5: Tuttavan pieni alle kouluikäinen poika ilmaisi että häntä pitäisi yhtäkkiä alkaa kutsua tytön nimellä ja hän halusi myös pukeutua mekkoon.

Lapsi poika siis halusikin yhtäkkiä olla tyttö. Tuttava pojan äiti oli sitä mieltä että poikansa toiveita pitää noudattaa, eikä pojan isäkään ilmeisesti vastustanut ajatusta en ole tästä ihan varma sillä pojan vanhemmat erosivat hieman sen jälkeen kun poika sai ajatuksen että häntä pitääkin kutsua tytöksi.

Tuttavan mielestä se oli jotenkin hienoa että poika käyttäytyi näin ja hän kannusti poikaansa tässä käyttäytymisessä, sen sijaan että olisi yrittänyt toppuutella lastaan, saatika ohittaa tämän asian vain lapsen päähänpistona. Meilläkin on saman ikäinen lapsi. Meidän lapsemme ei kykene edes päättäämään omista ruokailuistaan. Hän ei esim toisinaan millään haluaisi syödä terveellistä ruokaa mutta karkki maistuisi melkeinpä milloinka tahansa.

Hän välillä itkee eteisessä ettei haluakaan lähteä ulos vaikka juuri 5 minuuttia aiemmin on ollut innolla lähdössä pihalle leikkimään kavereiden seuraan; perusteluna saattaa olla se että jotkin ulkoilupuvun alle laitettavat housut ovat tyhmät hänen mielestään tai välillä ei ole mitään selkeää perustetta tällaiselle käytökselle. Vaikka hän sitten jopa jo samana päivänä mielellään leikkii ao lelulla.

Meidän aikuisten lapsemme vanhemmat vastuulla on ruokkia lapsi terveellisesti vaikkei hän itse sitä aina haluaisikaan. Meidän vastuulla on opettaa lapsi käymään potalla ja pesemään hampaansa, vaikkei häntä itseään huvittaisi. Meidän vastuulla on pukea hänet lämpimästi, vaikkei hän itse sitä haluaisi.

Meidän täytyy ymmärtää että hän on lapsi eikä hän vielä kykene päättämään omista asioistaan. Meidän vastuulla on myös opettaa lapsellemme onko hän on tyttö tai poika, sillä ei hän sitä itse vielä millään kykene käsittämään niin että voisi kyseenalaistaa sen jotenkin perustellusti.

Me olemme opettaneet lapsellemme että tytöillä on pimpsa ja pojilla pippeli. Meidän vastuulla on siis opettaa lapselle asioita hänestä itsestään ja myös ympäröivästä maailmasta.

Sitä kaiketi kutsutaan kasvattamiseksi. Lapset jos saisivat olla ja kasvaa omien päähänpistojensa mukaan, ilman kasvattamista… enpä usko että tällainen ihmiskokeilu tuottaisi kovin hyviä tuloksia jos edes osa lapsista säilyisi hengissä aikuisuuteen asti.

Kuitenkin seksuaalisuuteen liittyen tällaista ihmiskokeilua nyt yhteiskuntamme kannustaa toteuttamaan ja itseasiassa toimittajia ja koululaitosta myöden tällaiseen meitä aivopestään hyvin voimakkaasti.

Koululaitos on valtion päätäntävallan alla joten itseasiassa tämä kaikki tapahtuu eduskunnan siunauksella. Toisella tuttavalla on kaksi alle kouluikäistä poikaa.

Pari vuotta sitten kaikki naapuruston vajaa kymmenkunta tyttöä halusivat erään tunnetun animaatioelokuvan nähtyään pukeutua prinsessapukuihin. Nämä kaksi poikaa halusivat myös pukeutua näihin asuihin kun kaikki tytötkin halusivat. Vanhempansa eivät ostaneet heille prinsessapukuja mutta meillä käydessään äitinsä ei heitä estänyt niihin pukeutumasta sillä meillä niitä on ylimääräisiäkin.

Tämä vaihe meni näiltä pojilta ohi. Viimeksi meillä käydessään heillä ei ollut halua enää pukeutua prinsessapukuihin. Heidän halunsa pukeutua prinsessapukuihin ei johtunut siitä että he olisivat luulleet olevansa tyttöjä, vaan siitä että kaikki muutkin paikalla olleet lapset tyttöjä niihin pukeutuivat.

Kyseessä oli siis vain lasten leikki. Murrosikään kasvanut nuori kokee mielessään ja kehossaan hormonien aikaansaaman myrskyn eikä hänen ajattelunsa ole useinkaan kovin rationaalista ainakaan itseensä liittyen. Toki olemme kaikki erilaisia, joten eroavaisuuksia on toistemme välillä ilman muuta. Murrosikäinen on kuitenkin vielä lapsi monessa suhteessa eikä kykene aina arvioimaan mikä on itselleen parasta.

Meillä murrosikäinen poika ei esim kyennyt arvioimaan että hänen ruokavalintansa eivät olleet hyviä takaamaan vitamiinien ja hivenaineiden saannin, vaikka hän toki oli koulussa oppinut tällaisiakin asioita. Tieysti on paljon aikuisiakin jotka eivät kykene tämänkään kaltaisia arvioita omassa elämässään tekemään. Ihminen tuntee erilaisia haluja ja himoja läpi koko elämänsä. Kaikki ihmisen tuntemat halut, himot ja käsitykset itsestään eivät ole hänen parhaaksensa tai edes totta.

Kaikkia haluja ja himoja ei tarvitse noudattaa ja joitakin ei lain silmissä edes saa noudattaa. Esimerkiksi hyväksikäytön uhriksi joutunut lapsi saattaa traumatisoitua hyvin vaikeasti ja usein siitä seuraa epänormaalin voimakasta seksuaalista käyttäytymistä: Esim tytöt saattavat alkaa meikata voimakkaasti ja pukeutumaan naiseutta seksuaalisella alueella ylikorostavasti jo alle murrosikäisinä tai murrosikäisinä.

Tavalla tai toisella kriisin aiheuttama paha oli pyrkii purkautumaan lapsen sisästä pois. Ja jos niitä lapsen sisässä olevia haavoja ei koskaan hoideta, tällainen käytös saattaa aiheuttaa ympäristön kanssa konflikteja joka saattaa voimistaa entisestään sitä lapsen sisällä olevaa pahaa oloa. Joskushan lapsi saattaa piilottaa kaiken pahan olon sisäänsä ja olla kuin mitään ei olisikaan vialla, kunnes eräänä päivänä se alkaa purkautua ulos, voimallisestikin.

Kun seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi joutunut lapsi oireilee esim erilaisilla yliseksuaalisilla tavoilla, hän tarvitsee apua. Jos 10v tyttö tai poika alkaa muistuttamaan puheiltaan, käytökseltään ja olemukseltaan enemmän prostituoitua kuin ikätovereitaan, emme me aikuiset totea että kyllä tytön täytyy saada olla tuollainen kun hänestä tuntuu siltä. Samoin jos olemme vastuullisia, emme sano pienelle pojalle että jos sinusta tuntuu että olet tyttö niin sitten sinä olet tyttö.

Toimittajat ja SETA ovat tässä suhteessa tekemässä oikein karhunpalvelusta tällekin yhteiskunnalle sillä hehän loppujen lopuksi ovat saaneet poliitikkojenkin päät kääntymään tässä asiassa. Laitan tähän liittyen linkin englanninkielinen Rukouspaikan etusivulle ja tämän tekstin loppuun jossa eräs asiantuntija aika voimakkaasti mutta hyvin argumentein ottaa kantaa osittain näihinkin asioihin.

Ihmisellä on syntymästään sukupuoli: Elämänsä aikana ihmisen identiteetti myös kasvaa ja kehittyy. Jos lapsella on lähellään yksi tai molemmat vanhemmat muista sukulaisista ja tuttavista puhumattakaan jotka rakastavat häntä, pitävät hänestä huolen, opettavat häntä ja asettavat hänelle rajat, siis kasvattavat häntä; lapsesta voi kasvaa terveellä itsetunnolla varustettu aikuinen joka mm.

Mutta aina näin ei toki käy kaikesta lapsen ulkopuolelta tulevasta hyvästä huolimatta. Tämä luomakunta kun on alistettu katoavaisuuden alle ja on monella tavalla vajavainen. Olemme kukin puutteellisia ja vajavaisia, monilla eri tavoilla. Joku aika sitten oli uutinen jossa todettiin että merkittävä osa suomalaisista nuorista syö mielenterveyslääkkeitä. Tämä siis Suomessa jossa elintaso on korkea ja jossa köyhyys on vasta viimeisen kymmen vuoden aikana alkanut tulla sellaiseksi ongelmaksi että siitä jo lehdissäkin laajemmin kirjoitetaan.

Mikä tämän voisi aiheuttaa? Syitä on varmaan monia. Oman käsitykseni mukaan älypuhelimet ovat yksi ongelman aiheuttaja sillä ne aiheuttavat voimakasta riippuvuutta erilaisine aplikaatioineen eli ohjelmineen jotka on varta vasten rakennettu niin että nuoret olisivat puhelimensa kimpussa yötä päivää ja aina jos mahdollista. Älypyhelimeen koukuttunut nuori ei kykene useinkaan itse irtautumaan puhelimesta vaan jonkun aikuisen on häntä autettava jos mahdollista.

Toinen syy on uskoakseni se että mielialalääkkeitä määrätään nykyään paljon enemmän ja helpommin kuin ennen, vaikka aina ei ehkä olisi aihettakaan. Minulle esimerkiksi terveyskeskuslääkäri tarjosi joitakin vuosia sitten masennuslääkkeitä mutta onneksi työpaikkalääkäri neuvoi olemaan ottamatta niitä sillä hän ymmärsi että oireeni eivät johtuneet masennuksesta vaan vain ahdistuksesta jonka sai aikaan työpaikan useat peräkkäiset YT neuvottelut.

Työpaikkalääkäri varoitti että jos alan popsimaan masennuslääkkeitä, en niistä ihan helposti pääse eroon. Eräs syy nuorten pahaan oloon on median ja mainosten luoma valheellinen illuusio joka saa nuoret ihannoimaan kuvan muokkauksella luotuja valheellisia ihmisen kuvia.

Syömishäiriö toki voi johtua muistakin syistä enkä väitä olevani asiantuntija tällä saralla. Näitä asioita on kuitenkin helppo tunnistaa vain seuraamalla lehtien kirjoittelua ja katsomalla ajankohtaisohjelmia televisiosta tai kuuntelemalla radiota joissa kaikissa erilaiset asiantuntijat jakavat aiheesta viisauksiaan osa tietysti voi olla väärässäkin. Vaikka murrosikäinen nuori kokee joskus jopa vihaa vanhempiaan tai jotain toista auktoriteettia kohtaan, kaikki tietävät että se on vain väliakaista vaikka ne tunteet nuoresta tuntuvatkin aivan tosilta ja vakavilta tuntemuksilta.

Katsoin televisiosta taannoin erään dokumentin ihmisistä jotka halusivat olla ihailemiaan eläimiä. He ottivat ihoonsa tatuointeja ja viilasivat hampaitaan jne näyttääkseen näiltä eläimiltä. Katsoin jokunen vuosi sitten toisen dokumentin jossa mies rakastui hevoseen ja halusi tämän kanssa naimisiin muistaakseni USA: Maailmassa on lukemattomia ihmisiä jotka uskovat olevansa joku muu henkilö kuin todellisuudessa ovat.

Näiden ihmisten halut ja uskomuset eivät kuitenkaan tee näistä haluista ja uskomuksista totta tai ne eivät ole hyväksi näille ihmisille. Samoin kuin tämä tuttavan poika ei ole tyttö vaikka hän haluaisi olla tyttö. Lepoardiksi haluava mies ei muutu leopardiksi vaikka hänen ihoonsa tatuoidaan leopardin kuvioita ja vaikka miten hän muuttaisi kehoaan leopardia muistuttavaksi. Naiseksi haluava mies ei muutu naiseksi vaikka hänen sukuelimiään leikataan pois ja tilalle muotoillaan naisen sukuelimiä muistuttavat tuotokset ja vaikka häneen ruiskutettaisiin millaisia hormoneja ja vaikka hänestä tuntuisi miltä.

Mielenterveys on tärkeä asia ihan kuin muukin terveys. Masentunut ihminen kokee että hän on masentunut ihan todella. Ei siinä auta että toinen vakuuttelee että kyllä se ohi menee. Mutta masentuneisuutta ei hyväksytä pysyväksi olotilaksi vaan se halutaan parantaa. Lääketehtaat suoltavat ties minkälaista pilleriä jotta tämä parantuminen tapahtuisi ja jotkut näistä lääkkeistä televisiossa taannoin näytetyn dokumentinkin mukaan eivät välttämättä ole pelkästään hyväksi. Yhteiskuntamme toimii siis varsin ristiriitaisesti näissä mielenalueen asoissa.

Eräässä televisio-ohjelmassa tannoin toisenlaiset äidit nainen kertoi että saatuaan aivotärähdyksen hänen mielihalunsa oli muuttunut lesbosta heteroksi.

Vaikka kissa saisi millaisen tällin päähänsä, tämä ei silti muutu koiraksi. Samoin ihmisestä ei tule pantteria edes aivotäräyksellä. Mutta koska lesbosta voi tulla hetero, tämä osaltaan todistaa että homoseksuaalisuus on vain mielen häiriö. Luin muutama vuosi sitten eräästä miehestä Amadeus Oilinki joka oli elänyt koko nuoruutensa homona aina kaksikymppiseksi asti, kunnes Jumala antoi hänelle uskon ja siitä alkoi Jumalan työ joka muutti hänen halunsa lihan himojen seuraamisesta Jumalan tahdon mukaiseen elämään, pikkuhiljaa.

Hän itse kertoi sisarensa aina tunnistaneen hänen poikkeavan käytöksensä, eli siis sisar oli arvannut että pojan käytöksen perusteella tässä olisi homoseksuaalisia taipumuksia. Hän itse ei voinut mielessään kuvitellakaan että voisi olla mitään muuta kuin homo. Kertomansa mukaan silloin kun hän tarpeeksi syvällä rypi, hän oli vihdoin sellaisessa mielentilassa jossa pystyi hyväksymään sen tosiasian että hänen elämänsä ei ollut hänelle hyväksi. Silloin Jumala häntä lähestyi ja hänen elämässään alkoi muutos kohti parempaa.

Amadeuksen esimerkki on yksi osoitus siitä että homoseksuaalisuus on mielenalueen tila, joka voi muuttua. Samoin se aivotärähdyksen saanut nainen joka muuttui ajattelultaan homosta heteroksi ei käynyt eheytysterapiassa vaan sai aivotärähdyksen ja silloin hänen ajattelunsa muuttui. Uskon Raamatun sanan perustella ja ihmisten todistusten perusteella että Jumala voi parantaa homouden ja transsukupuolisuuden kuten hän voi parantaa pornoriippuvuuden tai huumeriippuvuuden tai minkä muun tahansa aivojen toiminnallisen virhetilan.

Ihan niinkuin Jumala suuruudessaan ja armossaan paransi aikoinaan 2 vuotiaan tyttäreni voimakkaan ruoka-aine allergian rukouksen kautta. Kiitos ja kunnia siitäkin yksin Herralle Jeesukselle Kristukselle. Olimmehan mekin ennen ymmärtämättömiä, tottelemattomia, eksyksissä, moninaisten himojen ja hekumain orjia, elimme pahuudessa ja kateudessa, olimme inhottavia ja vihasimme toisiamme. Mutta kun Jumalan, meidän vapahtajamme, hyvyys ja ihmisrakkaus ilmestyi, 5.

Nykyään on terveysviranoimaisilla kuten suurien mediatalojen toimituksissakin vallalla ajatus että ihmisen omat himot ja halut ovat se tavoiteltava totuus jota tulee seurata ja toteuttaa, kunhan ei satuteta toista tai ainakin jos satutetaan niin sitten vain toisen luvalla , tai rikota lakia.

Tätä viestiä viranomaiset ja nämä toimitukset rummuttavat vuodesta toiseen. Yhteiskuntamme myös kustantaa tällaisia operaatioita. Yhteiskuntamme siis kustantaa harhaisen minäkuvan vallassa olevan ihmisen oikun! Vaikka tiedetään että jotkut trans vääristymästä kärsivät ihmiset ovat muuttaneet mieltään asiassa myöhemmin!

Siis tiedetään että kyseessä on vain mielentila joka voi muuttua! Raamatussa Jumala kertoo meille tämän saman asian että homoseksuaalisuus on häiriö ihmisen mielessä ja se voi korjaantua! Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan , tekemään sopimattomia.

He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; Medissa rummutetaan että jos meissä on syntyjämme jokin seksuaalinen halu, se määrittää keitä me olemme ja miten meidän tulee saada olla ja elää.

Me elämme maan päällä kehossa joissa synti vallitsee, siis kaikenmaailman himot ja halut vievät meitä milloin mihinkin päin. Meidän kehoamme on myös mahdollista opettaa himoitsemaan uusia asioita, sellaisia mitä kehomme ei lapsuudessa vielä tuntenut.

Esim tupakointi ja alkoholi ovat oivia esimerkkejä. Muita esimerkkejä löytyy vaikka millä mitalla: Huumeet, älypuhelimet, uhkapelit, seksi, porno, sokeri, ruoka, jne. Kaikkiin näihin ihminen voi oppia tuntemaan himoa riippuvaisuuttakin , vaikkei syntyjään tällaisia himoja kokenut. Miedot huumeet saattavat johtaa voimakkaampien huumausaineiden käyttöön sitten kun miedoista ei välttämättä saa enää samoja tuntemuksia.

Ihminen kaipaa yhä voimakkaampia tuntemuksia jos himojaan lähtee seuraamaan. Samoin on asianlaita seksin tai pornon saralla. Se mikä aluksi tuntuu kiihottavalta ei joistakin enää kohta tunnukaan miltään ja tarvitaan voimakkaampia kiihotuksen kohteita ja yks kaks ollaankin perversioiden alueella.

Ei kukaan mediassakaan taida väittää että se on hienoa jos narkomaani haluaa voimakkaampia huumeita, eikä kukaan taida väittää että se on hienoa jos pornoriippuvainen haluaa yhä perverssimpää materiaalia nähtäväkseen.

Miksei sitten tunnusteta rehellisesti että periksi antaminen halulle katsella pornoa voi joillakin hyvin helposti johtaa pornoriippuvuuteen tai periksi antaminen halulle käyttää huumeita voi joillakin johtaa hyvin helposti huumausaineriippuvuuteen? Ja vaikkei riippuvaiseksi tulisikaan, pornon maailma vääristää esimerkiksi nuoren käsitykset terveestä seksuaalisuudesta.

Sen sijaan saatetaan neuvoa että pornon katseleminen on kiva lisä parisuhteeseen! Pornon katseleminen tuhoaa ihmistä aina ja altistaa vaaralliselle riippuvuudelle! Pornon maailma on valhetta ja perustuu pelkästään ihmisen lihan himojen tyydyttämiseen tavalla joka ei ole Jumalan mieleen. Joillakin ihmisillä halu käyttää päihteitä on voimakkaampi kuin toisilla, jotkut jäävät koukkuun helpommin kuin toiset.

Lehdet kilvan kirjoittavat parisuhdevinkkejä miten saada pariskuntien lemmen liekki pidettyä kirkkaana kun lapset ja ruuhkavuodet tulevat ja vanhetaan. Samojen lehtien muissa artikkeleissa ihannoidaan seksuaalisia haluja ja mainostetaan seksuaalisuuden monimuotoisuutta eli omien himojen lähes estotonta seuraamista. Miksi tarvitsee nähdä vaivaa parisuhteessa jos kerran kaikki voivat mennä sinne minne omat himot vievät ja hakea sieltä aina sitä uutta virikettä ja innostuksen kohdetta ja olla oikein monimuotoisia?

Mutta jos ihminen ei usko Jeesukseen, siis usko sydämessään että ainoastaan Jeesuksen Kristuksen nasaretilaisen nimessä hän voi pelastua ja usko että hänen pitää tehdä parannus kaikesta synnistä niin eipä sellaiselle ihmiselle ole hyödyksi jankuttaa että hän joutuu helvettiin jos harjoittaa homoseksuaalisuutta.

Jumalahan ei kehota meitä uskovia jankuttamaan uskosta osattomille muutoinkaan, vaan jos ei totuus kelpaa niin sitten olkoot kelpaamatta Luuk 9: Eräs uskosta osaton tuttavani kertoi minulle että hän on biseksuaali. Hän sanoi olevansa kovin tuohtunut siitä että eräs uskova oli kertonut hänen joutuvan helvettiin seksuaalisten himojensa seuraamisen takia, ellei suostu muuttamaan mieltään ja tapojaan tekemään parannusta.

Tämä tuttavani kyllä uskoo Jumalaan muttei usko Jeesukseen niinkuin Raamattu opettaa. Hän on ihmisten järkeisoppien aivopesemä oppien jotka aina joutuvat taipumaan Raamatun totuuden edessä kun asiat selviävät lopulta jossain vaiheessa.

Totuus on että vaikka hän lopettaisi biseksuaalisen käyttäytymisensä muttei usko Jeesukseen pelastajanaan niinkuin Raamattu opettaa, hän joutuu Helvettiin joka on ikuista tuskaa! Tämä on todella surullista, mutta meillä kaikilla on vapaa tahto. Raamatun ilmoitus näistä asioista on päivänselvä. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen: Miehelle ja naiselle on annettu lisääntymiskyky jotta nämä lisääntyisivät keskenään eivätkä he voi muutoin luonnostaan lisääntyäkään!

Miehelle ja naiselle on annettu sukupuolielimet ja hormonit jotta lisääntyminen olisi miellyttävää ja jotta nämä tuntisivat halua toisiaan kohtaan. Seksi on siis Jumalan luoma ihana asia joka kuuluu miehen ja naisen välille ja vain avioliittoon. Näin Jumala ilmoittaa asian lukuisia kertoja Raamatun kirjoissa ja kirjeissä. Raamatussa myös todetaan joidenkin olevan syntymästään saakka kykenemättömiä avioon. Raamatussa kuitenkin kerrotaan myös lapsettomuudesta Abraham ja Saara , joten vaikka mies ja nainen ei voi saada jostain syystä lapsia keskenään, heidän avioliittonsa voi silti olla Jumalan silmissä siunattu!

Jumalahan lupasi Abrahamille ja Saaralle lapsen vasta vanhalla iällä, sitä ennen heille ei vain tullut lasta jostain syystä ja silti he olivat Jumalan silmissä vanhurskaita ja siunattuja. Ja he olivat vanhurskaita ja siunattuja ennen Jumalan lupausta lapsestakin! Sanoin tämän itseästään selvyyden vain koska olen kuullut sellaisen väitteen että Raamatussa väitettäisiin että jos ei voi saada lapsia niin on avioon kelpaamaton.

Ao sanan kohtaa tulkitaan väärin jos siitä vedetään tuollainen johtopäätös. Kertomus Abrahamista ja Saarasta osoittaa sen vääräksi. Raamattu kertoo meille että Jumala ei halua että elämme himojemme vietävinä vaan aviosuhteessammekin elämme pyhyydessä. Aikojen saatossa jotkut ovat ymmärtäneet tämän väärin ihannoimalla selibaattia.

Paavalihan kehotti uskovia seuraamaan omaa esimerkkiään ja elämään ilman parisuhdetta eli selibaatissa, mutta vain sellaisia jotka siihen pystyivät. Jumala kuitenkin on antanut ihmisille käskyn lisääntyä ja täyttää maan, eikä tätä käskyä Paavalikaan kumonnut kirjeissään 1.

Tästä Paavalin kirjeen väärästä tulkinnasta johtuen näemme esim katolisessa kirkossa valtavasti ongelmia pappien normaaleista sukupuolihaluista johtuvina vääristyneinä reagointeina kun terveet nuoret miehet yrittävät väkisin elää selibaatissa vaikka Raamattu ei sellaiseen kehota. Toki kaikki hengellinen haureus aiheuttaa usein myös fyysistä haureutta kuten homoseksuaalisuutta, kuten voimme lukea viimevuosien monista Raamatun vastaisesti julistaneista julkkissaarnaajista ja mm katolisen kirkon papeista.

Mutta toki on sellaisiakin ihmisiä joilla ei oikein ole haluja mennä naimisiin eikä ehkä erikoisemmin seksihalujakaan ja heille mm. Paavalin esimerkki antaa oikeutuksen elämään sinkkuna. Naimisiin meno ei siis ole mikään pakko muttei Jumala sitä missään nimessä kiellä vaan siihen ihmisiä pääsääntöisesti kehotetaan Raamatun lehdillä. Raamatun ilmoitus erilaisista avioelämän ulkopuolisista seksuaalisista himoista on hyvin selvä 1.

Ihmisen lihassa oleva synti halut ja himot jotka ovat ristiriidassa Jumalan tahdon kanssa vetää ihmistä milloin minnekin 1. Lihan himot ovat maanpäällä ollessamme kärsittävänämme meidän esi-isämme Adamin ja Evan lankeemuksen takia. Meidän tulee niitä vastustaa ja elää kuten Raamattu opettaa. Kun alistumme Jumalan tahtoon, hän kyllä auttaa meitä heikkoudessamme.

Ihmisen himot ja halut ovat siis meidän lihassamme, olivat ne millaisia tahansa. Jos mielimme pelastua iankaikkiseen elämään Jumalan yhteydessä, emme saa lihamme himoja seurata vaan meidän tulee alistua Jumalan tahtoon, olipa se aluksi kuinka vaikeaa tahansa. Ja aluksihan se voi olla hyvin vaikeaa totuttaa kehomme pois vanhoista tottumuksista. Jumala kyllä auttaa meitä jos olemme vilpittömiä.

Me emme eläessämme lihassa ollessamme pääse lihan himoista eroon. Ihmisen elämän aikana haluja ja himoja tulee ja menee, kaikille, erilaisia ja erivahvuisia. Näinhän Raamatussa Paavalikin totesi asian olevan Room 7 — 8.

Jumala Raamatussa kuitenkin hyvin selvästi kertoo seuraukset erilaisista lihan himojen seuraamisesta siis ei yksittäisestä lankeamisesta vaan aktiivisesta himojen toteuttamisesta valinnan kautta että niitä seuraten uskova ei tule pelastumaan vaan joutuu kadotukseen.

Sillä mikä laille oli mahdotonta, koska se oli lihan kautta heikoksi tullut, sen Jumala teki, lähettämällä oman Poikansa syntisen lihan kaltaisuudessa ja synnin tähden ja tuomitsemalla synnin lihassa, 4. Sillä lihan mieli on kuolema, mutta hengen mieli on elämä ja rauha ; 7. Sillä jumalaton kerskaa omista himoistansa, ja kiskuri kiroaa, pilkkaa Herraa. Hänen suunsa on täynnä kirousta, petosta, sortoa; tuho ja turmio on hänen kielensä alla. Jos nyt koet sisimmässäsi että haluat muutoksen elämääsi ja seurata Jeesusta Kristusta, käy polvillesi ja rukoile Jeesusta Kristusta nasaretilaista että hän muuttaisi sinun sydämesi, antaisi uskon ja Pyhän Hengen ja muuttaisi sinun ajattelusi niin että haluat seurata Jeesusta etkä himojasi Room 5: Rukoile myös että saisit raittiin seurakuntayhteyden jossa voit rakentua ja olla itsekin hengessä palavana omalla paikallasi elävänä kivenä, niinkuin Raamattu opettaa Joh 7: Sillä elävä Kristuksen seurakunta ei ole rakennus tai rekisteröity yhdistys vaan se on kaikkien maailman Jeesuksen pyhien joukko jonka pää on Jeesus Kristus yksin.

Kokeneetkin uskovat voivat erehtyä jossakin hengellisessä asiassa. Sitä hän nimenomaan ei ole, Erika Eiffel kertoo ja katsoo välillä hellästi giljotiinia, ikään kuin kysyen äänettömästi, että onhan kaikki nyt hyvin.

Emman ajatukset muuttuivat lesbosta heteroksi aivotärähdyksestä. Amadeuksen ajatukset muuttuivat homosta heteroksi rukouksen vaikutuksesta. Todellisen Jumalan kohdanneen Emilyn elämäntapa muuttui lesboudesta heteroksi. Amerikkalainen lastenlääkäri kommentoi ja analysoi lapsien trans-sukupuolista kokemusta  ei suomenkielistä tekstiä.

Tytöksi itseään luullut poika tuli katumapäälle ja ymmärsi että hän on poika. Kirkossa useimmissa jumalanpalvelus on tilaisuus jossa seurakuntalaiset istuvat pääosin hiljaa penkissä, välillä nousten seisomaan papin näyttämien merkkien mukaan ja välillä laulaen ennalta määrättyjä virsiä.

Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne. Sillä jos joku on sanan kuulija eikä sen tekijä, niin hän on miehen kaltainen, joka katselee kuvastimessa luonnollisia kasvojaan; Mutta joka katsoo täydelliseen lakiin, vapauden lakiin, ja pysyy siinä, eikä ole muistamaton kuulija, vaan todellinen tekijä, hän on oleva autuas tekemisessään.

Jos joku luulee olevansa jumalanpalvelija, mutta ei hillitse kieltään, vaan pettää sydämensä, niin hänen jumalanpalveluksensa on turha. Puhdas ja tahraton jumalanpalvelus Jumalan ja Isän silmissä on käydä katsomassa orpoja ja leskiä heidän ahdistuksessaan ja varjella itsensä niin, ettei maailma saastuta.

Niin minä Jumalan armahtavan laupeuden kautta kehoitan teitä, veljet, antamaan ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi; tämä on teidän järjellinen jumalanpalveluksenne.

Hän, joka on astunut alas, on se, joka myös astui ylös, kaikkia taivaita ylemmäksi, täyttääkseen kaikki. Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, Raamatun mukaan jumalanpalvelus on aktiivista toimintaa, ei passiivista papin saarnan kuuntelemista. Se on mm käytännön lähimmäisen rakkauden osoittamista niitä kohtaan jotka ovat menettäneet läheisensä orvot ja lesket.

Se on itsensä varjelemista niin ettei maailma saastuta sanan luku, elämän valinnat. Se ei ole passiivisluontoista istumista höystettynä virsien laulamisella. Kuinka siis on, veljet? Kun tulette yhteen, on jokaisella jotakin annettavaa: Jos kielillä puhutaan, niin puhukoon kullakin kertaa vain kaksi tai enintään kolme, ja yksi kerrallaan, ja yksi selittäköön; Profeetoista saakoon kaksi tai kolme puhua, ja muut arvostelkoot; Sillä te saatatte kaikki profetoida, toinen toisenne jälkeen, että kaikki saisivat opetusta ja kaikki kehoitusta.

Ja profeettain henget ovat profeetoille alamaiset; Niinkuin kaikissa pyhien seurakunnissa, Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa. Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt?

Vai ainoastaan teidänkö tykönne se on tullut? Jos joku luulee olevansa profeetta tai hengellinen, niin tietäköön, että mitä minä kirjoitan teille, se on Herran käsky. Mutta jos joku ei sitä ymmärrä, niin olkoon ymmärtämättä.

Sentähden, veljeni, harrastakaa profetoimista älkääkä estäkö kielillä puhumasta. Mutta kaikki tapahtukoon säädyllisesti ja järjestyksessä. Toki tuo sanan paikka ei tarkoita että kaikilla täytyy olla joka kerta jotain erityistä annettavaa kokouksessa, vaan se tarkoittaa että jokaisella VOI olla jotain annettavaa; riippumatta siitä onko hän tullut uskoon tänään vai 60 vuotta sitten, riippumatta siitä tunteeko hän Raamatun läpikotaisin vai ei. Kun Jumalan Pyhä Henki toimii, Hän ei katso henkilöön.

Jumala on heikoissa väkevä 2. Olen ennen uskoon tuloani istunut lukuisissa kirkon jumalanpalveluksissa häissä, hautajaisissa, koulun päättäjäisissä jne mutta myös ihan tavallisina sunnuntainakin , jotka siis eivät ole Raamantun mukaista Jumalan palvelusta lainkaan vaan ovat seurakunnan kokouksia. Näissä kokouksissa ei seurakuntalaisilla ole kokemukseni mukaan koskaan ollut mitään spontaania Pyhän Hengen vaikuttamaa sanottavaa tai mitään muutakaan sanottavaa: He ovat olleet hiljaa ja kuunnelleet kun pappi puhuu, veisanneet edeltä määrätyt virret ja lähteneet kotiin.

Monet uskoon tulleet ihmiset ovat sitä mieltä että Raamattu on Jumalan inspiroimaa sanaa. Miten se sitten käytännössä tulkitaan, vaihtelee suuresti. Vaikka Lutherin juuret kun olivat katolisuudessa, hän onneksi ja kiitos Jumalalle rohkeni nousta vastustamaan ainakin joitakin karkeimpia Raamatun vastaisia katolisen kirkon oppeja.

Nykyinen luterilainen kirkko voisi tehdä samansuuntaisen korjausliikkeen kuin Luther, ja vielä niin etteivät toistaisi Lutherin virheitä. Vaan pelkäänpä että olemme siinä ajassa jossa ei enää uskonpuhdistus laajassa mitassa ole mahdollista.

Käsitykseni mukaan elämme siinä Kristuksen paluuta edeltävässä hetkessä josta Raamattu sanoo: Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu… 2. Toivon ja rukoilen tietysti toisin. Toivon että Herra Jeesus Kristus saisi voittaa takaisin Jaak 4: Tämä kirjoitus ei varsinaisesti ole tyhjentävä vastaus näihin liittyviin kysymyksiin, mutta tässä on jotakin pohdintaa aiheesta. Näistä aiheistahan on monen moista opetusta.

Kokeneet ja raittiina pidetyt opettajat voivat opettaa keskenään aivan ristiriitaisesti ja kaikki ovat tietysti omasta mielestään oikeassa. Enkä tahdo mitenkään vähätellä kenenkään opetuksia tai Hengen johdatusta. Kirjoituksen tarkoitus ei ole lähteä siis lyömään harhaopettajan leimoja tai muutoinkaan puuttua kenenkään opetuksiin tai esittää että minä olisin se ainoa valaistunut tässä aiheessa, vaan ainoastaan keskittyä siihen mitä Raamatussa aiheesta sanotaan. Meilläkin saattaa olla keskenämme eriäviä käsityksiä tästä aiheesta.

Kirjoituksen tarkoitus on enimmäkseen pohtia seurakunnan ylöstempauksen ajankohtaa kirjoitusten valossa. Sillä kaikki, mikä ennen on kirjoitettu, on kirjoitettu meille opiksi, että meillä kärsivällisyyden ja Raamatun lohdutuksen kautta olisi toivo.

Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka? Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut.

Sillä se kansa tai valtakunta, joka ei sinua palvele, hukkuu, ja ne kansat hävitetään perinjuurin. Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy.

Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.

Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.

Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu. Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu. Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.

Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään. Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa , ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken , tietäkää, että se on lähellä, oven edessä. Jeesus siis sanoi että niihin aikoihin kun hän tulee takaisin, meidät Jeesuksen seuraajat annetaan vaivaan, meitä tapetaan ja joudumme kaikkien kansojen vihattaviksi Jeesuksen nimen tähden. Niihin aikoihin monet lankeavat pois ja antavat toisia uskovia alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.

Niihin aikoihin nousee monia vääriä profeettoja jotka eksyttävät monia. Ennen Jeesuksen paluuta evankeliumi tullaan saarnaamaan kaikkialla maailmassa kaikille kansoille Tässä ei sanota että se saarnattaisiin kaikille yksittäisille ihmisille mutta kaikille kansoille ainakin.

Jeesuksen palatessa Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla. Hänen palatessaan hän lähettää suuren pasuunan pauhatessa kokoamaan hänen valittunsa uudestisyntyneet tosiuskovat kaikkialta maailmasta. Jotkut opettavat että tuossa Matt Seuraavassa joitakin muitakin Raamatun paikkoja joissa puhutaan elossa olevien uskovien ylöstempauksesta.

Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, 2. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy , kadotuksen lapsi , 4.

Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa ; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, 8. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen , Joku opettaa että se tarkoittaa seurakuntaa. Joku opettaa että koska se sana on maskuliinimuodossa alkukielessä, se ei voisi tarkoittaa seurakuntaa joka on puolestaan feminiini Kristuksen morsian.

Joku opettaa että se on Jumalan enkeli ja joku opettaa että se on Jumala itse. Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään. Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa; Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän.

Katso, minä sanon teille salaisuuden: Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.

Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.

Seitsemännen pasuunan soidessa Jeesus siis palaa maan päälle taivaan pilvissä silmin nähtävällä tavalla ja me jotka olemme elossa, yhdessä kuolleista nousseiden kanssa, nousemme häntä vastaan pilvissä. Jeesuksen paluu tapahtuu sekä silmin nähtävästi että yhtäkkiä Matt Ja sitä minä rukoilen, että teidän rakkautenne tulisi yhä runsaammaksi tiedossa ja kaikessa käsittämisessä, Jos ylöstempaus voisi olla ennen Jeesuksen paluuta maan päälle, eikö Filippiläiskirjeen kirjoittaja sitten mainitsisi tuossa Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; 2.

Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; 5. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut , vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat.

Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo. Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan , vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, Mutta itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonansa, ja säilyköön koko teidän henkenne ja sielunne ja ruumiinne nuhteettomana meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen.

Tessalonikalaiskirjeestä käy ilmi että Herran päivä ei tule valveilla oleville uskoville kuin varas yöllä eli täysin yllättäen. Jos seurakunta olisi temmattu ylös ennen Herran päivää, olisi erikoista edes varoitella uskovia valvomaan aiheen tiimoilta? Mutta koska me uskovat jotka olemme elossa olemme vielä maan päällä sen päivän tullessa, meitä on syytä varoittaa valvomaan ja tutkimaan kirjoituksista millaisia asioita sitä ennen tapahtuu jotta osaamme olla varuillamme ja ylösnousemuksen toivossa lohduttautua Raamatun kirjoituksilla.

Kuolemmepa sitä ennen tai elämme siihen asti. Jakeessa 9 nousee myös esiin oleellinen ajatus: Jumalan viha on pelastuksen vastakohta. Jumalan viha on siis iankaikkinen kadotus. Jumalan vihaa ei pidä sekoittaa erilaisiin ahdistuksiin joita mahdollisesti koemme maan päällä. Esim kun Jumala vihastui ihmisiin Noan aikoina, eivät he saaneet vitsauksia osakseen vaan heidät tuhottiin täysin. Samoin Sodoma ja Gomorra tuhottiin hetkessä täysin. Sellaista on Jumalan viha. Jumala kuitenkin varjeli Israelilaiset näiltä vitsauksilta vaikka he fyysisesti olivatkin Egyptissä niiden tapahtuessa.

Itse en rinnaistaisi vihan maljoja ja Egyptin vitsauksia sillä ne ovat mielestäni magnituudiltaan aivan eri luokkaa mutta halusin tuoda tässä esiin erään tulkinnan jota sinun tulisi pohtia voiko se pitää paikkansa. Ilmeistä on etteivät tällaista opettavat usko että seurakunta voitaisiin temmata hetkenä minä hyvänsä. Mutta en halua nostaa heitäkään mitenkään erehtymättömään asemaan tässäkään suhteessa. Minä tiedän sinun tekosi: Heräjä valvomaan ja vahvista jäljellejääneitä, niitä, jotka ovat olleet kuolemaisillaan ; sillä minä en ole havainnut sinun tekojasi täydellisiksi Jumalani edessä.

Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo , niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen. Kuitenkin on sinulla Sardeessa muutamia harvoja nimiä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, ja he saavat käyskennellä minun kanssani valkeissa vaatteissa, sillä he ovat siihen arvolliset.

Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin , enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä.

Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.

Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan. Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi. Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni. Jotkut opettavat että se tarkoittaa että seurakunta temmataan ennen niitä ahdistuksen aikoja, siis hetkenä minä hyvänsä. Jos ihan suomenkielisen Raamatun tekstin pohjalta asiaa tutkii, esitän seuraavanlaisen esimerkin: Pelastan sinut palavasta autosta.

Jos pelastan sinut palavasta autosta, silloin sinä olet sisällä autossa, eikö? Samoin voidaan ajatella että jos Jumala pelastaa meidät koetuksen hetkestä, elämme sitä koetusta ja sieltä hän meidät pelastaa. Toisaalta jos lähtee tutkimaan mitä tuossa sanotaan esim englanninkielisissä käännöksissä tai greek interlinear nt: Nimittäin aiemmissa esille nostamissani sanan paikoissa tulee selvästi ilmi ettemme ehdi nousemaan ylös ennen Kristuksessa kuolleita, ja heidän ylösnousemus tapahtuu 7.

Siis jos elämme, saamme kokea 6 ensimmäisen pasuunan tapahtumat. Aiemmissa esille nostamissani Raamatun kirjoituksissa meille opetetaan meidän uskovien osasta viimeisinä aikoina ja yleisemminkin:. Siis joka vahvana pysyy loppuun asti, eli siihen asti kunnes evankeliumi on saarnattu kaikille kansoille, se pelastuu!

Meidän tulee pysyä vahvoina vahvoina uskossa siihen asti. Näiden Raamatun jakeiden perusteella tulee selkeä käsitys että maan päällä on uskovia Kristuksen päivään saakka.

Näistä kirjoituksista ei saa sellaista käsitystä että ne silloin elossa olevat uskovat olisivat harvoja yksittäisiä uskoon tulleita tai yksittäisiä kaidalle tielle palanneita luopioita. Kristuksen päivä on se päivä kun Kristus palaa maan päälle. Se on se päivä kun Jumalan enkeli puhaltaa seitsemänteen pasuunaan joka myös on se viimeinen pasuuna yhteensä seitsemästä pasuunasta. Jumalan viha tulee siis vasta 7. Kävimme näitä läpi kokouksessa yleisesti niistä keskustellen.

Lue itse ilmestyskirjasta näistä asioita, näiden tiivistelmien tarkoitus on vain olla raamina keskustelulle ja toivottavasti auttaa näkemään edes vähän helpommin tiettyjä kokonaisuuksia. Ilmestyskirjan tapahtumat eivät etene kronologisessa järjestyksessä luku luvun jälkeen.

Valta tappaa miekalla, nälällä, rutolla ja maan petojen kautta. Taivaan tähdet putoavat maahan, taivas väistyy pois kuin kokoonkäärittävä kirja, kaikki vuoret ja saaret siirtyvät paikaltaan.

Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut , ja kuka voi kestää? He ovat suuresta ahdistuksesta tulleet jotka ovat pesseet vaattensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä. Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä. Huom tuossa jakeessa 14 valtaistuimen edessä olevat olivat ITSE pesseet vaatteensa!?

Eli näissä Ilm 6: Tässä kohtaa Johannes siis näkee hetkeen joka on 7. Pasuunan soitot eivät ole kronologisesti sinettien avaamisten jälkeen vaikka niistä kerrotaankin vasta sinettien jälkeen. Eräälle toiselle enkelille annetaan paljon suitsukkeita laitettavaksi pyhien rukouksiin kultaiselle alttarille valtaistuimen eteen. Suitsukkeiden savu nousi pyhien rukousten kanssa enkelin kädestä Jumalan eteen.

Enkeli täyttää suitsutusastian alttarin tulella ja heittää maan päälle, syntyy ukkosenjylinää, ääniä, salamoita ja maanjäristystä. Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt. Kotka lentää taivaalla ja huutaa voi, voi voi maan päällä asuvaisia niiden kolmen jäljellä olevan pasuunan tähden.

Kaivosta nousee savu joka pimittää auringon ja ilman. Savusta lähtee heinäsirkkoja maan päälle ja niille annetaan valta niinkuin skorpioneilla. Ne eivät saa vahingoittaa ruohoa eikä mitään vihantaa eikä puita vaan ainoastaan ihmisiä joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassa. Ne vaivaavat ihmisiä 5 kuukautta mutteivät tapa. Ne vaivasivat ihmisiä kuin skoropioni pistäessään.

Ne olivat tarkkana ajankohtana valmiina tappamaan kolmannen osan ihmisistä. Tässä kohden kuvauillaan ratsuväki jonka lukumäärä on miljoonaa. Hevosten suusta lähtee tuli, savu ja tulikivi. Noista kolmesta vitsauksesta tulesta, savusta ja tulikivestä saa kolmasosa ihmisisetä surmansa. Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.

He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan. Lääkkeiden, huumeiden tai loitsujen käyttäminen. Eräs toinen väkevä enkeli tulee alas taivaasta, kädessään avattu kirja. Hänen huutaessaan seitsemän ukkosen jylinää antaa ääntensä puhua. Johannesta käsketään laittamaan sinetin taakse mitä ukkosenjylinät olivat puhuneet, eikä hän saanut sitä kirjoittaa. Tämä enkeli vannoo Jumalan kautta: Mutta temppelin ulkopuolella oleva esikartano erota pois, äläkä sitä mittaa, sillä se on annettu pakanakansoille; ja he tallaavat pyhää kaupunkia neljäkymmentäkaksi kuukautta.

Kaksi säkkipukuista todistajaa profetoi vrk ja sen jälkeen heidät tapetaan Jerusalemissa. Heillä on profetoidessaan valta lyödä maata vitsauksilla. He nousevat kuolleista ylös taivaaseen 3½ päivän kuluttua. Ja sillä hetkellä tapahtui suuri maanjäristys, ja kymmenes osa kaupunkia kukistui, ja maanjäristyksessä sai surmansa seitsemäntuhatta henkeä, ja muut peljästyivät ja antoivat taivaan Jumalalle kunnian.

Ja ne kaksikymmentä neljä vanhinta, jotka istuivat valtaistuimillaan Jumalan edessä, lankesivat kasvoillensa ja kumartaen rukoilivat Jumalaa, Ja pakanakansat ovat vihastuneet, mutta sinun vihasi on tullut, ja tullut on aika tuomita kuolleet ja maksaa palkka sinun palvelijoillesi profeetoille ja pyhille ja niille, jotka sinun nimeäsi pelkäävät, pienille ja suurille, ja turmella ne, jotka maan turmelevat.

Ja Jumalan temppeli taivaassa aukeni, ja hänen liittonsa arkki näkyi hänen temppelissään, ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää ja maanjäristystä ja suuria rakeita. Nämä kaksi sananpaikkaa ilmeisesti kertovat samasta ajanhetkestä. Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista.

Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä. Olen siinä käsityksessä että vihan maljat tulevat tapahtumaan 7.

Tästä tiiviestelmästä jäi paljon Ilmestyskirjan tapahtumia ja yksityiskohtia pois, ja kehotan että luet niistä Raamatusta, ne ovat tärkeitä. Kuitenkin meidän kotikokouksen teeman kannalta halusin tähän tiivistelmään ottaa vain tässä listatut asiat. Koin jokin aika sitten kehotusta olla vähän aikaa syömättä. Töiden takia se ei onnistunut kuin vasta muutama päivä sitten. Silloin nousi sydämelleni ajatus uskosta, erityisesti Roomalaiskirjeen 8.

Näistä sananpaikoista inspiroitui tämä kirjoitus. Vanhurskaus on Raamatun mukaan Jumalan ominaisuus ja tarkoittaa täten ihmisen kohdalla ulkopuolelta, Jumalalta, tulevaa hurskautta eli oikeamielisyyttä. Uuden Testamentin mukaan tämä ulkopuolelta tuleva hurskaus tulee ihmiselle, kun hän uskoo Kristuksen sovitustyöhön ristillä ja saa syntinsä anteeksi. Kristillisyydessä ihminen on sydämen uskolla vanhurskauden omistaja ja suun tunnustuksella pelastuva, Jumalalle kelpaava.

Vanhurskaus mahdollistaa uskovan pyhityksen. Sillä mikä laille oli mahdotonta , koska se oli lihan kautta heikoksi tullut, sen Jumala teki, lähettämällä oman Poikansa syntisen lihan kaltaisuudessa ja synnin tähden ja tuomitsemalla synnin lihassa, 4. Jos nyt hänen Henkensä, hänen, joka herätti Jeesuksen kuolleista, asuu teissä, niin hän , joka herätti kuolleista Kristuksen Jeesuksen, on eläväksitekevä myös teidän kuolevaiset ruumiinne Henkensä kautta, joka teissä asuu.

Niin me siis, veljet, olemme velassa, mutta emme lihalle, lihan mukaan elääksemme. Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia. Tuossa Roomalaiskirjeen kohdassa, ja kuten kaikissa muissakin uuden testamentin kohdissa missä puhutaan vapauden laista, puhutaan usein myös heti perään siitä että emme saa olla lihamme himojen vietävänä.

Tuossakin puhutaan kahdesta laista: Elämän hengen laista Kristuksessa Jeesuksessa ja synnin ja kuoleman laista s. Elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on sama kuin jakeessa 7 mainittu Jumalan laki.

Vapauteen Kristus vapautti meidät. Pysykää siis lujina, älkääkä antako uudestaan sitoa itseänne orjuuden ikeeseen. Katso, minä, Paavali, sanon teille, että jos ympärileikkautatte itsenne, niin Kristus ei ole oleva teille miksikään hyödyksi. Ja minä todistan taas jokaiselle ihmiselle, joka ympärileikkauttaa itsensä, että hän on velvollinen täyttämään kaiken lain. Te olette joutuneet pois Kristuksesta, te, jotka tahdotte lain kautta tulla vanhurskaiksi; te olette langenneet pois armosta.

Sillä me odotamme uskosta vanhurskauden toivoa Hengen kautta. On selvää että se laki mistä galatalaiskirjeessä puhutaan negatiiviseen sävyyn esim yllä mainitussa jakeessa 4, ei ole Roomalaiskirjeessä mainittu elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa eli Jumalan laki vaan se on Mooseksen laki. Vapaus ja armo liittyy erottamattomasti toisiinsa. Kutenkin Raamattu selittää meille ettemme ole vapaita tekemään syntiä:.

Älköön siis synti hallitko teidän kuolevaisessa ruumiissanne, niin että olette kuuliaiset sen himoille, Sillä synnin ei pidä teitä vallitseman, koska ette ole lain alla , vaan armon alla. Saammeko tehdä syntiä, koska emme ole lain alla, vaan armon alla?

Se laki mistä Raamattu sanoo meidän olevan vapaita on Mooseksen laki. Emme ole enää ns. Mooseksen lain käskyvallan alaisia vaan olemme vapauden laissa eli emme siis ole täysin laittomia vaikkemme olekaan Mooseksen lain alaisuudessa. Se on valtava riemu että Jumala on suuressa viisaudessaan armahtanut meidät siitä yli säädöksen noudattamisesta jotka Mooseksen laki sisältää Apt Autuas se mies, joka kiusauksen kestää , sillä kun hänet on koeteltu, on hän saava elämän kruunun , jonka Herra on luvannut niille, jotka häntä rakastavat!

Älköön kukaan, kiusauksessa ollessaan, sanoko: Vaan jokaista kiusaa hänen oma himonsa, joka häntä vetää ja houkuttelee; Älkää eksykö, rakkaat veljeni. Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä, jonka tykönä ei ole muutosta, ei vaihteen varjoa. Tahtonsa mukaan hän synnytti meidät totuuden sanalla, ollaksemme hänen luotujensa esikoiset. Te tiedätte sen, rakkaat veljeni. Mutta olkoon jokainen ihminen nopea kuulemaan, hidas puhumaan, hidas vihaan; Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita , pettäen itsenne.

Mutta joka katsoo täydelliseen lakiin, vapauden lakiin, ja pysyy siinä, eikä ole muistamaton kuulija, vaan todellinen tekijä , hän on oleva autuas tekemisessään. Saarinvaara kääntää jakeen Saarnivaara kääntää jakeen Raamatun mukaan Jumala sallii meitä kiusattavan omasta lihastamme kumpuavin himoin. Raamattu sanoo että meidän, jotka elämme Jumalan lain alla, tulee kestää ne kiusaukset jos mielimme saada elämän kruunun.

Seuraamalla Jumalan sanaa s. Raamatun ohjeistusta, osaamme toimia elämässämme oikein. Jos uskomme mitä Jumala Raamatussa meitä kehottaa tekemään ja myös teemme näiden ohjeiden mukaan, silloin uskomme niinkuin Raamatussa usko määritellään ja tällöin olemme oikealla tiellä. Jos vain sujuvasti kuuntelemme Jumalan ohjeet Raamatusta, emmekä toimi niiden mukaan, elämme synnissä eli itsepetoksessa! Paavali sanoi että hän ei ole Mooseksen lain alainen kuten emme ole sinä ja minäkään mutta Paavali ei silti voinut elää täysin oman mielensä mukaan vaan hän oli Jumalan lain alla.

Ja ilman muuta Mooseksen lakikin oli Jumalalta tullut mutta se oli annettu vain Israelille sen rikkomusten tähden, eikä enää meille uudessa liitossa eläville eli kristityille:.

Mitä varten sitten on laki? Se on rikkomusten tähden jäljestäpäin lisätty olemaan siihen asti, kunnes oli tuleva se siemen, jolle lupaus oli annettu; ja se säädettiin enkelien kautta, välimiehen kädellä. Onko sitten laki vastoin Jumalan lupauksia? Sillä jos olisi annettu laki , joka voisi eläväksi tehdä, niin vanhurskaus todella tulisi laista.

Mutta Raamattu on sulkenut kaikki synnin alle, että se, mikä luvattu oli, annettaisiin uskosta Jeesukseen Kristukseen niille, jotka uskovat. Mutta ennenkuin usko tuli, vartioitiin meitä lain alle suljettuina uskoa varten, joka oli vastedes ilmestyvä. Niinmuodoin on laista tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me uskosta vanhurskaiksi tulisimme. Mutta uskon tultua me emme enää ole kasvattajan alaisia. Sillä te olette kaikki uskon kautta Jumalan lapsia Kristuksessa Jeesuksessa.

Sillä kaikki te, jotka olette Kristukseen kastetut, olette Kristuksen päällenne pukeneet. Galatalaiskirjeestä käy erinomaisen selvästi ilmi että laki josta puhutaan on nimenoomaan Mooseksen laki. Samoin jakeesta 21 käy ilmi ettei ole mitää lakia joka voisi tehdä vanhurskaaksi vaan yksin usko Jeesukseen Kristukseen ja hänen ristin sovitustyöhönsä Golgatalla. Ja Herra lähetti sinut matkaan ja sanoi: Tässä keskustelussa oli kysymys siitä, miten jotkut voivat olla täysin homoseksuaalisesti suuntautuneita.

Kyse ei ollut siitä, onko homojen olemassaolosta jotain haittaa. Tuo vitsi toisten miesten muuttumisesta homoiksi on täysin irrelevantti, koska toiset miehet eivät noin vain "muutu" homoiksi. Homojen osuus väestöstä päinvastoin vähenee, koska miesten homoseksuaalisuutta aiheuttavan geeniperimän hyödyllisyys naisten hedelmällisyyden lisääntymisen kautta on vähentynyt. Homoseksuaalisuutta aiheuttava geenivirhe ei ole hävinnyt pois väestöstä, koska sama geeniperimä aiheuttaa saman äidin pojilla homoseksuaalisuutta ja tyttärillä tavallista suurempaa hedelmällisyyttä.

Jos nämä vaikutukset ovat yhtä suuria, homoseksuaalisuus ei karsiudu pois väestöstä. Jos ja kun nykyään geneettiset erot ihmisten hedelmällisyydessä vaikuttavat lapsilukuun paljon vähemmän kuin ennen - toisaalta ehkäisyn vuoksi ja toisaalta hedelmällisyyshoitojen vuoksi - homoseksuaalisuutta aiheuttava geeniperimä harvinaistuu väestössä saman geeniperimän hedelmällisyyttä lisäävän vaikutuksen merkityksen vähenemisen vuoksi.

Vai onko sellaista edes? Tähänastinen keskustelu vaikuttaa siltä, että tarjoavat homot tai heterot homoseksuaaliseen suuntautumiseen millaisia selityksiä hyvänsä, niin vastaat niihin vain toteamalla "En vain tajua, miten kukaan mies voi olla haluamatta panna hyvännäköistä naista" tms. Tämä ei vaikuta kovin rationaaliselta tavalta keskustella. Tästä syntyi tällaista keskustelua: Vai luuletko, että jumalat muuttavat sinut suolapatsaaksi.

Itse vähän säälin heteromiehiä, koska useimmat heistä eivät ole koskaan uskaltaneet edes kokeilla anaaliyhdyntää eivätkä tiedä mitä menettävät. Monia uskiksia toki säälin vielä enemmän, koska heillä on niin vaikeaa seksin kanssa, mutta minkäs teet paimentolaiskulttuurin perillisille. No, täytyyhän heitäkin suvaita.

Suodattimesi taitaa olla kotikasvatuksen ja sukurasitteiden takia kovin mustavalkoinen. Mitä näihin esittämiisi ja yleistämiisi väittämiin tulee. Sinun kannattaisi hankkia itsekin seksuaalista kokemusta oman sukupuolen kanssa, jotta voisit saisit "katu-uskottavuutta" teeseihisi. Tekstisi on naurettavan yksioikoista - mustavalkoista. Huoh - teksissä huokuu perivanhoellinen "kristillis-siveellinen" näkemys. Jos nainen ei saa penistä, silloin nainen ei harrasta seksiä.

Vastaavasti, jos mies ei saa pillua, silloin mies ei harrasta seksiä. Mutta nainen ei saa pilluunsa täytettä vaan vaginaansa peniksen? Onhan se tuokin tietysti yksi seksin määritelmä. Hyvin, hyvin suppea tosin. Jo tällä perusteella voisin sanoa vanhan kansanviisauden sanoin: Sama koskee myös sukupuolielimiä.

Mietihän "tutkijana" mahdollisimman monta eri käyttötarkoitusta hakaneulalle, kuitenkin siten, ettei kahden osan yhdistäminen johon hakaneula on tehty sisälly luetteloon.

Vinkkinä voin sanoa, että paras kuulemani luettelo sisälsi 29 eri käyttötarkoitusta. Mistä näitä ellilöitä oikein sikiää? Kuitenkin jo Bill Clintonin sihteerisekoilujen aikana amerikkalaisetkin joutuivat miettimään mitä seksi itse asiassa on.

Bill väitti, että hameen siemennestetahroista huolimatta hän ei harrastanut seksiä Valkoisen talon sihteeriharjoittelijan kanssa. Hänen käsityksissään suuseksi oral sex ei olekaan seksiä.

Minä taas olen aina ymmärtänyt, että seksuaalisuuden toteuttaminen tavalla tai toisella sukuelimien avulla on aina seksiä. Näin jopa itsetyydytys yksin pimeässä makuuhuoneessa sängyssä peiton alla hiljaa naapureiden kuulematta on yksi seksin muoto. Sitten pitäisi vielä erottaa kaksi asiaa toisistaan: Lapsenteko ja seksi mielenvirkeydeksi. Homokin saa lapsen aikaiseksi perinteisin menetelmin, jos sitä haluaa.

Tarvitaan vain toivottavasti vapaaehtoinen vastakkaisen sukupuolen edustaja. Ja ei sitten muuta kuin vaatteet pois ja nylkyttämään. Kyllä se siitä irtoaa ja runsaan yhdeksän kuukauden kuluttua syntyy lapsi. Mutta kun halutaan harrastaa seksiä intiimin kanssakäymisen ja siihen liittyvän mielenvirkeyden vuoksi, siihen kelpaa sellainen henkilö, joka seksuaalisesti kiinnostaa. Homoseksuaaleilla siis omaa sukupuolta oleva henkilö. Itselleen keinotekoiset seksuaaliset estot rakentaneilla katolisilla papeilla tarpeet voivat sitten näköjään purkautua lapsiin, mikä lapsensuojelullisesta näkökulmasta on perin tuhma asia.

Eikä eläimiin pidä myöskään sekaantua, kun ei tuosta eläimen henkisestä tasapainosta ole varmuutta, jos ihminen päättää vähän puuhastella eläimen kanssa.

Puhumattakaan siitä mitä ihmettä eri lajien sukusolujen sotkuista saattaakaan vahingossa syntyä. Onneksi luonto on mukautunut ajan saatossa niin, että esim. Olen toki itse miettinyt vuosien saatossa sitä mikä tarkoitus homoseksuaalisuudella onkaan? Miksi syntymän lottoarvonnassa homoseksuaaleille on syntynyt mielenkiinnottomuus vastakkaista sukupuolta kohtaan?

Ja voimakas kiinnostus oman sukupuolen edustajia kohtaan? Ja hyvin useilla jotain tältä väliltä? Ja joillekin vielä niin, että henkinen ja fyysinen sukupuoli on mennyt ristiin? Olen päätellyt, että ehkä homoseksuaalien tapauksessa kyse onkin luonnon omasta kauniista tavasta säädellä erityisesti ihmiskunnan lisääntymistä maapallon kantokyvyn ylläpitämiseksi?

Lapsia ei synny niin paljon, mutta kaikilla olisi mahdollisuus tasapainoiseen mieltä virkistävään seksielämään? Ja jos joku nyt ajattelee, että ei luonto tällaista järjestä, vaan kaikki on Luojan aikaansaannosta, miksi ei sitten tunnusteta, että Luoja loi myös homoseksuaalit, joilla on omat seksuaaliset tarpeensa? Vain paneminen on seksiä. Jokainen normaali mies haluaa pillua. Suihinotto ei tunnu yhtä hyvältä kuin pillun saaminen. Jokainen normaali nainen haluaa munaa pilluun. Nainen voi psyykkisesti kiihottua imiessään munaa, mutta nauttii fyysisesti vain saadessaan munaa pilluun.

Näin ollen fellaatio ei ole oikeaa seksiä, vaan vasta lämmittelyä eli esileikkiä. Vain normaali sukupuoliyhdyntä eli penis-vagina-yhdyntä on varsinaista seksiä.

Myöskään anaaliyhdyntä ei ole oikeaa seksiä. Kyrpä on tarkoitettu vittuun, ei perseeseen. Anaaliyhdyntä on anatomisesti epämukava. Se aiheuttaa usein haavoja ja infektioita. Tämä osoittaa, että anus on väärä reikä. Vagina on ainoa oikea reikä. Väärään reikään eli "kakkoseen" kyrpää työntävät heterot ovat samalla tavalla hölmöjä kuin homot.

Oikeastaan useimmilla heteroilla homovastaisuus johtuu nimenomaan anaaliyhdynnän inhoamisesta, ei niinkään samaa sukupuolta olevien ihmisten keskinäisen eroottisen kiinnostuksen inhoamisesta an sich. Useimmat heterothan inhoavat anaaliyhdyntää ja pitävät anaaliyhdyntää harrastavia heteroitakin typerinä pelleinä. Homoja ei inhota siksi, että heteroiden mielestä olisi jotenkin vastenmielistä kuulla jonkun rakastuneen samaa sukupuolta olevaan henkilöön.

Negatiivinen suhtautuminen homoseksuaalisuuteen johtuu yleensä nimenomaan sitä, että samaa sukupuolta olevien ihmisten keskinäinen fyysinen puuhastelu nähdään vastenmielisenä ja omituisena touhuna. Mikko - Oscar Wilde on joskus lausunut: Homomiesten sisarilla on enemmän lapsia kuin muilla naisilla. Tämä johtuu siitä, että he ovat perineet äidiltään saman geeniperimän. Saman äidin poikien homoseksuaalisuuden aiheuttama poikien lapsiluvun väheneminen kompensoituu saman äidin tyttärien lapsiluvun lisääntymisellä.

En ymmärrä, miksi homot ja transsut pitäisi jotenkin yhdistää toisiinsa. En näe näillä ilmiöillä mitään tekemistä keskenään. En osaa sanoa mitään syytä transseksuaalisuuteen. Kirjoitin kuitenkin siitä äskettäin: Nyt hoksasinkin, että tuo Ellilä on tietty tunnettu blogisti, jolla on intohomona homoudesta kirjoittaminen.

Tuli heti tarve ymmärtää, mistä puristaa, ja ymmärrykseni lisäämiseksi minulla on taipumus tehdä jonkinlainen analyyttinen kartoitus, jotta en tipahda sentimentaaliseen ymmärtämisen ojaan. Ellilä mainitsee sukupuoliyhdynnän tai vastaavsan ko. Miehen sukuelimet tulevat mainituksi nimeltä 5 kertaa ja naisen myös 5. Yleisellä ja yhteisellä ternillä molemmat värkit mainitaan 4 kertaa.

Heteroseksi tavalla tai toisella ilmaistaan 17 kertaa ja homoseksi 12 kertaa. Pidättäytyminen pääsee esille 5 kertaa. Ja sitten minun ymmärrykseeni asiasta: Äidin lempihokema oli, että "siitä puhe mistä puute". Hän oli aina hyvin estynyt näissä asioissa, mitä Ellilä ei selvästikään ole. Mutta ehkä äiti oli hyvinkin oikeassa tuon puutteen suhteen Yleensäkin olen elämänkokemuksen myötä havahtunut huomaamaan, että monissa tiuhaan viljellyissä hokemissa on vinha perä. Ehkä tässä yheydessä tulee mieleen vielä eräs: Pakonomainen yhden asian ajattelu on usein merkki paniikinomaisesta asian kieltämisestä.

Tuota epävirallista tilastoa kun katselee, niin tulee mieleen, että ei taida mies olla ainakaan hetero Kovin on pienet piirit sinulla, jos luulet kaikkien heteromiesten katselevan lesbopornoa kuola valuen. Sinulla on ehkä pari-kolme heteromieskaveria, jotka ovat sanoneet pitävänsä siitä. Kuitenkin useimpien heteromiesten mielestä on kivempaa katsella normaaleja heteropanokohtauksia kuin lesbojen keskinäisiä nuolemiskohtauksia.

Tarkoitin kuitenkin aiemmin lähinnä sitä, että heteromiesten "homofobia" liittyy nimenomaan MIESTEN keskinäisen fyysisen puuhastelun inhoamiseen, ei niinkään miesten keskinäiseen emotionaaliseen ihastumiseen.

Sanoin vain, että en pysty ymmärtämään homoseksuaalisuutta. Tänäänkin olen puistoissa ja rannoilla nähnyt paljon kauniita nuoria naisia, joita olisin halunnut panna. En ymmärrä, miten joku mies ei muka haluaisi panna kauniita nuoria naisia. Kuten sanoin, mielestäni homoseksuaalisuus on vähän sama asia kuin anoreksia tai kasvissyönti. En ymmärrä, miten joku ei muka halua syödä lihaa. Käsite "lihaasyövä heteromies" ei ole pelkkä vitsi.

Se viittaa siihen, että normaali ihminen haluaa syödä lihaa ja harrastaa seksiä vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa. Homoseksuaalisuus on samanlainen poikkeus kuin kasvissyönti. En halua kieltää kumpaakaan, mutta ihmettelen molempia. Pidättäytyminen mainittiin siksi, että totesin homojen olevan kuin selibaatissa elävät katolisen kirkon papit; hehän pidättäytyvät heteroseksistä. Joku voisi tietysti sanoa, että kirjoitan pakonomaisesti maahanmuuttopolitiikasta.

Olen nimittäin kirjoittanut siitä satoja blogipostauksia. Tämä ei kuitenkaan oikein sovi teoriaasi, että olisin obsessiivis-kompulsiivisesti kirjoittanut nimenomaan homoista. Se on täysin epätieteellinen freudilainen tulkinta, että homoseksuaalisuuteen kriittisesti suhtautuvat ihmiset ovat itse kaappihomoja.

Ja sekalaisista ajatuksista johdettuja päätelmiä. Mikko Ellilä julisti, että "ihminen on luotu mieheksi ja naiseksi. Ihmisten sukupuolielimet ovat sellaisia, että ne on tarkoitettu miehen ja naisen väliseen sukupuoliyhdyntään". Mikko Ellilä sanoi toisessa puheenvuorossaan kommentoidessaan Statistin ajatusta "luonnon tavasta säädellä ihmisen lisääntymistä maapallon kantokyvyn ylläpitämiseksi" näin: Mikko Ellilä totesi Statistin ajatukseen luojan luomista homoista, että "En usko mihinkään luojaan, olen ateisti".

Minä puen asian hieman eri tavoin sanoiksi kuin Statisti. Minä ymmärrän asian olevan niin, että luonnolla ei ole sinänsä tapoja, tahtoa, tarkoitusta, pyrkimystä tai vaikkapa tavoitteita. Luonto vain on, se on historian summa ja suuri jatkumo. Nainen tulee raskaaksi kun miehestä lähtöisin oleva siittiö hedelmöittää naisen munasolun. Tarkoituksella ei kuitenkaan ole tässä osaa eikä arpaa, vaan paremminkin sillä, että tietynlainen miehen ja naisen välinen yhtyminen voi johtaa raskauteen.

Ja homoseksuaalisuus on osa luonnonvaihtelua. Myöhemmässä vaiheessa samainen henkilö puhuu jotain "irrationaalisesta ja epätieteellisestä huuhaasta". Onko tuossa jokin heikko kohta? Minä voin väittää helposti, etten halua harrastaa seksiä "vastakkaisen sukupuolen" kanssa. Kertomalla yksinkertaisesti sen, mitä en halua. Biologiassa voidaan kuitenkin puhua tiettyjen elimien tai tiettyjen ruumiintoimintojen tarkoituksesta. Esimerkiksi ejakulaation tarkoituksena on, että jokin siittiösolu hedelmöittäisi munasolun.

Tästä syystä ihmisillä on luontainen halu olla heteroseksuaalisessa yhdynnässä. Jonkun yksilön haluttomuus olla heteroseksuaalisessa yhdynnässä on samanlainen poikkeavuus kuin haluttomuus syödä lajityypillistä ravintoa, esim. Minua panettaa jatkuvasti, kun näen kaduilla, puistoissa ja rannoilla kauniita nuoria naisia vähäpukeisina. En ymmärrä, miten joku mies ei muka halua pillua.

Se on yhtä käsittämätöntä kuin haluttomuus syödä normaalia ruokaa, kuten sanoin. Jos joku asia ahdistaa niin kovasti, niin eikö siitä pitäisi pysyä mahdollisimman kaukana?

Valitettavasti vaan menee metsään niin pahasti, että epäilen vankasti, että joku näistä Jeesuksen pikku ystävistä on saanut kuningasidean lähestyä meitä mukamasuskonnottomalla tavalla. Kyllä se Jessekin varmaan löytyy sieltä taustalta ennemmin tai myöhemmin. Kun nyt olet ainakin jossain määrin politiikasta kiinnostunut, niin arvaa, mikä mahtaa olla heteroelämän normaaliutta julistavan ja homojen oikeuksia vastustavan poliitikon ylivoimaisesti yleisin yksityiselämään liittyvä julkisen skandaalin aihe?

Eikä se ole sitä vain Yhdysvalloissa, vaan myös Euroopassa ja Australiassa ja vähän joka puolella, missä vain on tilaisuuksia käyttää homoille tarkoitettuja palveluita joutumatta luopumaan uran lisäksi hengestään.

Tosin ajoittain pistää epäilemään, että hommalaisilla on pääsääntöisesti kyse siitä, että homoista löytyy se ainoa ryhmä maahanmuuttajien lisäksi, jota saattaa koittaa kynsin hampain pitää sosiaalisesti itsensä alapuolella olevana. Että Suurella Valkoisella Päälliköllä on sentään enempi naisia kuin ruipelo-homolla. Mamuillakaan ei hompanssien mielestä luonnostaan ole, siksi niiden täytyy raiskata Valkoisen Päällikön omistamia naisia. Pidän sitä samanlaisena mielenkiintoisena ilmiönä kuin vaikkapa autismia tai skitsofreniaa.

Olen kiinnostunut monista tieteellisistä kysymyksistä. Homojen, autistien, skitsofreenikkojen ym. Yleensähän kaikenlaiset normaalista poikkeavat ihmiset valittavat siitä, että valtaväestö ei tiedä heistä mitään.

Esimerkiksi mustalaiset urputtavat jatkuvasti, että valkolaiset eivät tunne mustalaiskulttuuria. Jotkut homot ovat tällä palstalla hysteerisesti raivonneet minulle siitä, että minä olen heterona ylipäätään tullut tälle palstalle häiritsemään homojen keskinäistä jutustelua. Tämä on aivan sama asia kuin se, että joku mustalainen kieltäisi valkolaisia tulemasta mustalaisten keskustelupalstalle. Yleensä vähemmistöt kuitenkin haluavat tiedottaa itsestään enemmistölle eivätkä siis halua ghettoutua separatistiseksi marginaaliryhmäksi.

Päinvastoin yritän ymmärtää tätä ilmiötä ja sen syitä. Jos suhtautuisin homoihin jotenkin ahdistuneesti, en kirjoittaisi tälle palstalle.

Olen hieman yllättynyt negatiivisista reaktioistanne, koska en ole mitenkään tuominnut teikäläisiä moraalisesti. Pointtini on vain se, että anatomisesti normaali ihminen ei voi olla nauttimatta heteroseksuaalisesta yhdynnästä.

...

HOMOSEKSUAALISEEN ISOT KALU SEKSI MIES ETSII NAISTA

PORN HD TREFFIT VARATUILLE HOMOSEKSUAALISEEN

Eikö luontaisesti pyrikin tulemaan ajatus että megaseurakunta olisi voimallisempi? Mitä näillä poleteilla sai, on sen sijaan epäselvää. Oletko muuten tiennyt että joskus abortoitu vauva saattaa jäädä eloon! Jeesuksen palatessa Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla. Keisari Augustus, joka propagandaohjelmassaan esiintyi Rooman muinaisen kulta-ajan palauttajana ja valtakunnan ylimpänä moraalinvartijana, esitti julkisesti edustavansa juuri näitä vanhoja periroomalaisia hyveitä. Tytöt ja vanhemmatkin roomattaret kerääntyivät puolestaan reitin varrelle seuraamaan villiä kirmaamista ja tarjoamaan pappispojille sieviä takamuksiaan, joita pojat sitten läimivät ohijuostessaan hellästi pukinnahkaisilla piiskoilla. toukokuu Jumala on antanut meille ihmisille ohjeistuksen että seksi kuuluu vain parisuhteeseen. halutaan kuulijalta hyväksyntää homoseksuaalisuuden harjoittamiseen. . kiviä, hajuaineita, kilpiä ja kaikkinaisia kallisarvoisia kaluja varten, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa;. toukokuu Kävin zrnkapisku.eu-nimisellä homojen keskustelupalstalla esittämässä samat "Seksi tarkoittaa sitä, että nainen saa vaginaansa miehen peniksen. " Homoseksuaalinen kanssakäyminen on nimenomaan pelkkää pelleilyä, koska naisten ja miesten Ja ei sitten muuta kuin vaatteet pois ja nylkyttämään. joulukuu Varmastikin kansakunta, joka piti juhlakunnossa seisovien kalujen Sen kuuluisat eroottiset freskot vetävät väkeä, mutta Sudenpesässä on muutakin mielenkiintoista. kylpylävieraita siitä, mihin lokeroon he ovat jättäneet vaatteensa. . osapuolena niin fellaatiossa kuin homoseksuaalisessa yhdynnässä.